BABOR GEZICHTSBEHANDELINGEN

Beautysalon L’esperienza werkt met hoogwaardige producten van BABOR, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. BABOR heeft zijn welbekende naam te danken aan de ampullen De huidverzorging van BABOR voelt heerlijk zacht en rijk aan en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid want je goed voelen en er goed uitzien vindt iedereen belangrijk. De kostbare roos is het karakteristiek symbool voor de hoogwaardige schoonheidsproducten en is tot op de dag van vandaag het handelskenmerk van BABOR.

BABOR producten zijn niet getest op dieren en zijn hypoallergeen. Dankzij de uitgebreide verzorgingslijn kan ik u een gezichtsbehandeling op maat geven.

 

Premium 90 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul concentraat, massage 20 minuten, masker, dag- of nachtcrème.

€ 68,00

 

Classic 60 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, epileren, ampul concentraat, massage 7 minuten, masker, dag- of nachtcrème.

€ 52,00

 

Onzuivere huid 60 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul concentraat, masker, dag- of nachtcreme.

€ 52,00

 

Hydra boost 30 minuten 

Reiniging, peeling, ca. 3 stuks ampul concentraat , dag- of nachtcrème.
(Bij deze behandeling zijn 7 stuks ampullen inbegrepen waarvan er ca. 3 tijdens de behandeling gebruikt worden. Resterende ampullen zijn voor thuis gebruik)

€ 52,50

 

Glowboost 30 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, ampul concentraat, dag- of nachtcrème.

€ 32,00

 

BABOR Teenage t/m 18 jaar 30 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, masker, dag-of nachtcrème.

€ 27,50

 

BABOR men 60 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, ampul concentraat,massage 20 minuten, dag-of nachtcrème.

€ 52,00

Acne behandeling

Acne behandeling 60 minuten 

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampulconcentraat, masker, dag/nacht verzorging

€52,00

 

Doctor Babor Acne behandeling intensief  60 minuten

Reiniging, peeling, zuiverend masker, onzuiverheden verwijderen, ampulconcentraat, dag/nacht verzorging

€60,00

 

DOCTOR BABOR

DR. Babor v.a. € 73,50
Dr. BABOR is de productlijn van BABOR die als het ware een schakel vormt tussen medisch en cosmetisch. Intensief werkzame behandeling met een perfect op elkaar afgestemde productsamenstelling. Deze combinatie van behandelingen en producten genereren een verfijnde, gecorrigeerde en gelijkmatig stralende huid.

DR. BABOR is de oplossing voor alle huidproblemen als een zeer gevoelige of onzuivere huid maar ook een huid die regeneratie nodig heeft. De behandeling is maatwerk en altijd afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte.

 

GEZICHT – ANTI-AGING EN HUIDVERZORGING

BABOR HSR Lifiting 90 minuten € 84,50
BABOR HSR® lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve verzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere huid

 

LICHAAM

 
LICHAAMSMASSAGE:

30 min. € 22,50
45 min. € 32,50
60 min. € 42,50

 

Wimperlifting

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen?

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren.  Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig.

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten en het geeft de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers.

lash Lifting inclusief verven €49,50,-

 

OVERIGE BEHANDELINGEN

 

Epileren

€ 12,00           € 10,00  tijdens behandeling

 

Verven wenkbrauwen 

€ 12,00           € 10,00  tijdens behandeling

 

Verven wimpers 

€ 12,00           € 10,00  tijdens behandeling

 

Verven wenkbrauwen en wimpers 

€ 17,50           € 15,00  tijdens behandeling

 

Harsen

Harsen bovenlip of kin 

€ 12,00           € 10,00  tijdens behandeling

 

Harsen bovenlip en kin 

€ 15,00           € 12,50  tijdens behandeling

 

Harsen wenkbrauwen 

€ 12,00           € 10,00  tijdens behandeling

 

Harsen oksels 

€ 17,50

 

Harsen bikinilijn 

€ 20,00

 

Harsen boven of onderbenen 

€ 25,00

 

Harsen benen volledig 

€ 40,00      

        

Harsen rug 

€ 35,00

 

Harsen schouders 

€ 25,00

 

Harsen borst 

€ 30,00